Başkan Uğur, Havran’da İftar Davetine Katıldı

Başkan Uğur, Havran’da İftar Davetine Katıldı
Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılmak üzere ilçeye gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, yoğun bir gün geçirdi.

- Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılmak üzere ilçeye gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, yoğun bir gün geçirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, akşam saatlerinde Havran Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra, Hocazade Konağı’nda meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla yaklaşık 2 buçuk saat süren bir toplantı gerçekleştirildi. Tüm talepleri tek tek not alan başkan Edip Uğur’a, BASKİ Genel Müdürü, Yönetim Kurulu, Daire Başkanları ve kalabalık bir ekip te eşlik etti. Daha sonra, kapalı pazar yerinde belediye tarafından verilen iftar yemeğine katılan Uğur, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile birlikte binlerce misafire hitaben konuşma yaptı. İftar yemeğine, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk başta olmak üzere AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı ve yoğun bir misafir katılımı oldu. İftar sonrası Hocazade Konağı’nda Başkan Emin Ersoy, misafirlerine şerbet ikramında bulundu. Başkan Emin Ersoy, “Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve daire amirlerini ağırladık. Sorunlarımızı anlattık. Mahalle Muhtarlarımız sıkıntılarını dile getirdi. Faydalı bir toplantı ve iftar yemeği oldu. İlçemizdeki tarihi binaları konuştuk. Bir çoğunun sit alanı içinde olduğu içinde tehlike arz ettiğini ilettik. Havran çayını konuştuk, mezbahamızı anlattık. Edip bey her konuda destek olacağını söyledi. Havran'ın kendisi için özel bir yeri olduğunu anlattı” dedi.

BAŞKAN UĞUR, HAVRAN’DA İFTAR DAVETİNE KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.