Başkan Usta’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Usta’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda tarihi zaferin önemine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.Gaziosmanpaşa Beled...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda tarihi zaferin önemine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Usta, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“93. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, Türkiye’nin tarihinin en zor zamanında bile bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini gösteren çok önemli bir başarıdır. Bu zafer, Anadolu insanının, tüm fertleriyle birlikte sarsılmaz azim ve gayret, vicdan ve imanın verdiği yaşam mücadelesinin en büyük göstergesidir. Büyük Zaferin 93. yıl dönümünü kutladığımız bugünlerde yaşadığımız terör olayları, birlik ve beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Aziz milletimiz yıllardır olduğu gibi bugünün zor şartlarında da ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve istikrar ortamını koruyacak güce ve imkana sahiptir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; bugün Türkiye Cumhuriyeti, daha kararlı adımlarla yoluna devam etmektedir. Hiçbir güç birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, tüm dünyanın imrenerek ve hatta kıskanarak baktığı ülkemiz her alanda en müstesna başarılara imza atarak Yeni Türkiye’yi kuracaktır. Büyük ve güçlü bir Türkiye için hep birlikte el ele ve daha çok çalışarak ülkemizi medeniyet yarışında en ön sıraya taşıyacağımıza inancım tamdır. Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı için canlarını seve seve feda eden aziz şehit ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.