Başkan Uysal Halk Günü Toplantısına Çağlan Mahallesi’nde Devam Etti

Başkan Uysal Halk Günü Toplantısına Çağlan Mahallesi’nde Devam Etti
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganlı halk ünü toplantısının 26’ncısını Çağlayan Mahallesi’nde düzenledi.Çağlayan Kapalı Pazarı’nda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganlı halk ünü toplantısının 26’ncısını Çağlayan Mahallesi’nde düzenledi.

Çağlayan Kapalı Pazarı’nda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk günü toplantısı öncesinde konuşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Turunç Masa’ya vatandaş başvurusunu yapar ve 48 saat içinde sorun çözümlenerek bilgi verilir. Turunç Masa Türkiye’nin en gelişmiş sistemidir ve torpil kabul etmez. Sosyo ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin faydalandığı çocuk kreşlerine de kayıt kriterlere göre yapılır. Bende bir çocuğun kayıt yaptırılmasını istesem, kriterleri tutmazsa kayıt işlemi yapılmaz. Muratpaşa’da torpil işlemez” dedi. Belediye çalışmaları hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Ümit Uysal, şunları söyledi:

“Doğalgaz firmasının işlemini tamamladığı mahalleleri yolundan, uluslararası standartta kaldırımına kadar tamamen yeniliyoruz. Bunun örneği Meltem ve Bayındır Mahalleleri’dir. Doğalgaz firmasını takip ederek tüm mahallelerimizi baştan aşağı yenileyip turunç ağaçları dikiyoruz. Her yıl 50 parkı hizmete açmayı hedefliyoruz. Muratpaşa’da bulunan 10 bin çöp konteynerinin 5 yıl içerisinde 6-7 binini yer altına alacağız. Öğrencilerimizin için yurt açtık. 600 öğrenci kapasiteli ikinci öğrenci yurdumuzu Barolar Birliği ile birlikte inşaa edeceğiz. Tüm müdürlüklerimizde yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor.”

Belediye hizmetlerini vatandaşların vergileriyle yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Uysal, “Verginin her kuruşuna sahip çıkarak, tasarruf sağlayarak çalışıyoruz. Hizmette tasarruf etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın yaşam standartını yükseltmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, “BİZ SİZE GELİYORUZ” SLOGANLI HALK ÜNÜ TOPLANTISININ 26’NCISINI ÇAĞLAYAN MAHALLESİ’NDE DÜZENLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.