Başkan Uysal, Milletvekili Aday Adayları İle Bir Araya Geldi

Başkan Uysal, Milletvekili Aday Adayları İle Bir Araya Geldi
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 7 Haziran seçimlerinde seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanan CHP Antalya milletvekili aday adayları ile kent merkezinde bir restoranda bir araya geldi.Yaklaşık 7...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 7 Haziran seçimlerinde seçmenin karşısına çıkmaya hazırlanan CHP Antalya milletvekili aday adayları ile kent merkezinde bir restoranda bir araya geldi.

Yaklaşık 70 milletvekili aday adayı ile çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda Başkan Uysal, aday adaylarına devam eden ve tamamlanan çalışmaları anlattı. ’Bol bol hizmet’ anlayışı ile çalıştıklarını aktaran Başkan Uysal, 2015 yılının ilk aylarında 15 noktada 86 konteyneri yer altına aldıklarını belirterek, vatandaşların şikayetlerine çözüm bulmak için kurulan Turunç Masa’nın ise günde ortalama 250 civarında şikayete çözüm bulduğunu söyledi. Başkan Uysal, "Hizmetlerimizi açılışlarla göstermek istemiyoruz. Bizde bol bol hizmet var. Turunç Masa günde 250 şikayeti çözüp hallediyor. Belediye başkanı olarak benim torpilim bile geçmez o masadan. Neyse o yapılıyor. Kurumsal bir yapı kazandırdık" dedi.

İlçede halkla buluşma günleri düzenlediklerini ve hemen herkesle görüşüp sorunlarını dinlediğini belirten Başkan Uysal, kendisiyle görüşmek isteyip ancak görüşemeyen vatandaşın olmadığını söyledi. Denize yakın bir alanı yaşlı bakım evine ayırdıklarını da aktaran Başkan Uysal, başka belediyelerde olsa o alandan milyarlar kazanmak için kullanacağını ancak kendisinin böyle bir kaygısının olmadığını söyledi. Yaşlı bakım evinde 700 yaşlının hizmet gördüğüne de değinen Başkan Uysal, toplantının ardından milletvekili aday adayları toplu fotoğraf çektirdi.

ANTALYA (İHA) - MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE SEÇMENİN KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANAN CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI İLE KENT MERKEZİNDE BİR BALIK RESTORANINDA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.