Başkan Üzülmez Acısu’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Üzülmez Acısu’da Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Acısu mahallesinde de cami çıkışı cemaatle bir araya geldi.Cami çıkışı başkanı gören Acısulular, Kartepe genelindeki yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Acısu mahallesinde de cami çıkışı cemaatle bir araya geldi.

Cami çıkışı başkanı gören Acısulular, Kartepe genelindeki yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında Acısu Kapalı Pazar Alanı’nın da asfaltlanmasından duydukları memnuniyeti Başkan Üzülmez’e teşekkür ederek ifade ettiler.

Vatandaş odaklı hizmetlerini ilçenin farklı köşelerinde sorunların çözümünde uygulatan Başkan Üzülmez, mahalle ziyaretleri ile de vatandaşın memnuniyetini halkın içinde istişare halinde ve kesintisiz iletişim kurarak sürdürüyor. Önceki gün de Acısu Mahallesi’nde cami çıkışı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Üzülmez, “Birlikte yönetim modelini çerçevesinde çalışmalarımızı halkımıza anlatarak sizler vasıtasıyla da geniş kitlelere yayma hedefindeyiz. Halkımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri de sağlarken 7’den 77’ye herkesin görüşüne saygı gösteriyoruz. Bunu da sokaklarda sizlerle yaptığımız istişareler ve hasbihallerle ortak fikirde birleşerek sağlıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Üzülmez’i yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Acısu Mahalle sakinleri adına Mahalle Muhtarı Turan Şen, Acısu bölgesinde gerçekleşen belediye hizmetleri için teşekkür etti. Muhtar Şen, “Ulaşım ve üst yapı iyileştirmeleri konusunda başkanımın sergilediği performanstan dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür ederim. Üst geçit ile güvenli ulaşım sağlanırken Acısu Kapalı Pazar Alanının da asfaltlanması bizler için çok önemli düzenlemeler” dedi.

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ, ACISU MAHALLESİNDE DE CAMİ ÇIKIŞI CEMAATLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.