Başkan Üzülmez, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Başkan Üzülmez, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli’nde yapılan okullar arası Yıldız Erkekler ve Kızlar Futsal’da Kocaeli ikincisi olan Pakmaya ile Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu takımlarını makamı...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli’nde yapılan okullar arası Yıldız Erkekler ve Kızlar Futsal’da Kocaeli ikincisi olan Pakmaya ile Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu takımlarını makamında ağırladı.

Kartepe Belediyespor ve Derbentspor’un süper amatör lige yükselmesinin ardından salon sporlarında okul takımları da elde ettiği başarılar ile Kartepe’ye değer katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonuçlanan okullar arası Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal turnuvalarında Kartepe ilçesi okul takımları elde ettiği ikinciliklerle ümit vaat ediyor. Okul takımları düzeyinde sportif başarıları ile Kocaeli’ni temsil etme hakkı kazanan Yıldız Erkekler Futsal ikincisi Pakmaya Ortaokulu ile Yıldız Kızlar Futsal ikincisi Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokul takımları elde ettikleri kupa ve madalyaları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile paylaştı.

Pakmaya Ortaokulu Müdürü Mazlum Temizkan, Beden Eğitimi Öğretmeni Coşkun Sargın ve sporcu öğrenciler ile Pakmaya Muzaffer İncekara Ortaokulu Müdürü Mehmet Yılmaztürk, Beden Eğitimi Öğretmeni İmam Karacık ve sporcu öğrencileri ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, başarılarından dolayı tebriklerini iletti.

Başkan Üzülmez, başarılı öğrencileri elde ettikleri derecelerden dolayı eşofman takımı ile ödüllendirdi. Geleceğin teminatı olan çocukların sportif alanda elde ettiği başarıların devamını diledi. Başkan Üzülmez, 5-8 Mart tarihleri arasında Edirne’de düzenlenecek grup müsabakalarında Kocaeli’ni en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığı okul takımlarına ulaşım ve konaklama konusunda destek sözü verdi. Başkan Üzülmez’in başarıyı ve başarıları ödüllendirmesinden dolayı teşekkür eden sporcular da bölge maçlarında Kocaeli’ni ve Kartepe’yi en iyi şekilde temsil ederek kupa ile dönme sözü verdiler.

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ, KOCAELİ’NDE YAPILAN OKULLAR ARASI YILDIZ ERKEKLER VE KIZLAR FUTSAL’DA KOCAELİ İKİNCİSİ OLAN PAKMAYA ORTAOKULU İLE PAKMAYA MUZAFFER İNCEKARA ORTAOKULU TAKIMLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.