Başkan Üzülmez, Gençleri Yalnız Bırakmıyor

Başkan Üzülmez, Gençleri Yalnız Bırakmıyor
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Ak Gençlerin mahallelerde gerçekleştirdikleri toplantılarda yanlarında olarak destek veriyor.AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Ak Gençlerin mahallelerde gerçekleştirdikleri toplantılarda yanlarında olarak destek veriyor.

AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz ve yönetiminin 7 Haziran tarihinde yapılacak seçimler öncesi startını verdikleri çalışmalar kapsamında mahalle yönetimi gençlik toplantılarında önceki akşam da Arslanbeyli gençlerle bir araya geldi. Ak Gençlerin toplantılarına katılan ve onları yalnız bırakmayan Başkan Üzülmez’e Arslanbey’deki buluşmasında meclis üyesi Yaşar Kemal Bayraktar ve Ergül Şirin’in yanı sıra, Mahalle Muhtarı Sedat Topal, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri ve mahalle yönetimi de eşlik etti.

Hafta içi ve hafta sonu gençlerle buluşmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Gençlik Kolları Başkanı Karbuz, “Pazar günü olmasına rağmen bu toplantıya katılan ve bizlere destek veren katılımcı arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum” dedi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği sohbette katılan gençlere gösterdikleri ilgi için teşekkür eden Başkan Üzülmez, “Diğer siyasi partilerde görülmeyen bir sorumluluk bilinciyle böylesi birlik ve beraberlik sağlayan bir gençlik yok” diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin önemli bir hal aldığını belirten Başkan Üzülmez, “Türkiye’nin nereden nereye geldiğini sizin gibi duyarlı ve bilinçli gençlerimiz aracılığı ile toplumun her kesimine aktarmalıyız” diyerek, birlik ve destek çağrısı yaptı. Bugünün dünyasında memleket meselesine duyarlı olan gençleri tebrik eden Başkan Üzülmez, Kartepe’nin geleceğine yön verecek vizyon projelerini de Arslanbeyli gençlerle paylaştı, merak ettikleri konularda katılımcıları aydınlattı.

BAŞKAN ÜZÜLMEZ, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.