Başkan Üzülmez’den Rektör Hülagü’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Üzülmez’den Rektör Hülagü’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörlüğüne yeni atanarak göreve başlayan Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörlüğüne yeni atanarak göreve başlayan Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KOÜ Rektörlük binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde kısa bir konuşma yaparak Rektör Prof. Dr. Hülagü’nün yeni görevinde başarılı olacağına inandığını ifade eden, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sizlerin görev alması ile bugüne kadar başarılarıyla adından söz ettiren üniversitemizin yakaladığı başarı çıtasının daha yukarılara çıkacağına inancımız tamdır. Bu konuda üzerimize düşen bir görev olursa her zaman yanınızda ve destek olmaya hazırız” dedi.

Başkan Üzülmez’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Hülagü, “Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Her şey ilimizin ve üniversitemizin başarısı için. Kartepe’deki güzel çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Akademik anlamda her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu. Sohbet sonunda Başkan üzülmez, Rektör Hülagü’ye anı olarak kahve fincan seti hediye etti.

BAŞKAN ÜZÜLMEZ’DEN REKTÖR HÜLAGÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.