Başkan Üzülmez’e Asfalt Teşekkürü

Başkan Üzülmez’e Asfalt Teşekkürü
Kartepe Suadiye Mahallesi Cevizlik Sokak üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfaltlama çalışması yaptı.Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında ilçe g...

Kartepe Suadiye Mahallesi Cevizlik Sokak üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfaltlama çalışması yaptı.

Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında ilçe genelinde belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarının bir ayağı da Suadiye Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kendi ekip ve ekipmanıyla yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında Cevizlik Sokak üzerinde 800 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergaha 850 ton asfalt kullanarak vatandaşların kullanımına sundu.

Cevizlik Sokak sakinlerinden 66 yaşındaki Hüseyin Can, yapılan asfalt çalışmasından çok memnun olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür etti. Can, “Allah devletimizden milletimizden razı olsun. Bu yapılan daima takdirle karşılanan bir çalışmadır. Allah devamını getirmeyi nasip etsin” dedi.

Asfaltlama çalışmalarının yaz boyu ilçenin farklı köşelerinde alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda aralıksız süreceğini ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Geleceğin Kartepesini şekillendirmek adına klasik belediyecilik hizmetlerini halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye yaz boyunca devam edeceğiz. Bütün bu çalışmalarımızda bizleri motive eden en önemli unsur sizlerin içten bir ‘Allah razı olsun duasıdır” dedi.

CEVİZLİK SOKAK SAKİNLERİNDEN 66 YAŞINDAKİ HÜSEYİN CAN, YAPILAN ASFALT ÇALIŞMASINDAN ÇOK MEMNUN OLDUĞUNU BELİRTEREK, BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.