Başkan Uzuner, Halkı Jet Ski İle Selamladı

Başkan Uzuner, Halkı Jet Ski İle Selamladı
İnebolu Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında deniz etkinlikleri gerçekleştirildi.Liman içindeki etkinlikl...

İnebolu Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında deniz etkinlikleri gerçekleştirildi.

Liman içindeki etkinliklerde yüzme, sandal, küçük motor, büyük motor, ördek kapma, tişört toplama ve yağlı direk yarışları yapıldı.

Etkinlikte ayrıca Mersin Yat ve İhtisas Kulübü tarafından flyboard ve jet ski şovu gerçekleştirildi. Yarışmalarda dereceye girenlere Belediye Başkanı Engin Uzuner tarafından madalya, kupa ve altın hediye edildi. Program; İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner’in jet ski şovu yaparak halkı selamlaması ile son buldu. Başkan Uzuner, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

İNEBOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL 6'NCISI DÜZENLENEN ULUSLARARASI İNEBOLU HEYAMOLA DENİZ ŞENLİKLERİ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KAPSAMINDA DENİZ ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.