Başkan Vekili Özak’a Turizm Haftası Ziyareti

Başkan Vekili Özak’a Turizm Haftası Ziyareti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Kesen ile beraberindekileri misafir etti.

- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Turizm Haftası nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Kesen ile beraberindekileri misafir etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, makamında Kocaeli İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Kesen ve acente temsilcilerini Turizm Haftası kapsamında misafir etti. Başkan Vekili Özak’ı ziyaretinde konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kesen, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne kentin turizmine kattıklarından dolayı minnettarız. Kocaeli’de turizmi canlandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Turizm Haftası’nı kutlayan Başkan Vekili Özak, “Kültür Turizm Müdürlüğü ile çalışmalarımızı üzerine katarak sürdürmeye devam edeceğiz. Sizler de isteklerinizi, önerilerinizi bize sunarsanız Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak memnun oluruz. Turizm Haftası hepimize kutlu olsun” ifadesini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin turizminin gelişmesine verdiği desteğe dikkat çeken Özak, Kocaeli’de turizmin çeşitlilik gösterdiğinin altını çizdi. Kocaeli’de farklı alanlarda turizm faaliyetlerinin bulunduğunu bildiren Özak, “Kocaeli olarak turizmde çeşitlilik gösteriyoruz. Dağ turizmi ile Kartepe’de, kıyı turizmi ile Kandıra ve Körfez sahillerinde, tarihi turizminde ise restore edilen konaklar ile Kocaeli, turizmde çok çeşitli bir şehir haline geldi” şeklinde konuştu. Ziyarette Başkan Danışmanı Nermin Tol de hazır bulundu.

BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK’A TURİZM HAFTASI ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.