Başkan Yaralı Personelinin Nikahını Kıydı

Başkan Yaralı Personelinin Nikahını Kıydı
Saruhanlı Belediyesi personellerinden Emel Macaroğlu, nişanlısı Haydar Aslan ile evlenerek dünyaevine girdi. Çiftçin nikahını Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı kıydı.Saruhanlı Belediyesi düğün salon...

Saruhanlı Belediyesi personellerinden Emel Macaroğlu, nişanlısı Haydar Aslan ile evlenerek dünyaevine girdi. Çiftçin nikahını Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı kıydı.

Saruhanlı Belediyesi düğün salonunda düzenlenen nikaha, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, belediye başkan yardımcıları, belediye meclisi üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı. Düğünde bir süre müzik eşliğinde dans edilerek oyunlar oynandı. Daha sonra nikah törenine geçildi. Şahitlerin huzurunda çiftçin nikahını kıyan Başkan Yaralı, Emel ve Haydar çiftine bir ömür boyu mutlu olmaları dileğinde bulunarak, evlilik cüzdanını teslim etti. Düğün, pasta kesimi ve takı töreninin ardından oyunlar oynanması ile sona erdi.

SARUHANLI BELEDİYESİ PERSONELLERİNDEN EMEL MACAROĞLU, NİŞANLISI HAYDAR ASLAN İLE EVLENEREK DÜNYA EVİNE GİRDİ. ÇİFTÇİN NİKAHINI BELEDİYE BAŞKANI DR. HÜSEYİN YARALI KIYDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.