Başkan Yaralı Seçim Çalışmasında

Başkan Yaralı Seçim Çalışmasında
Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Saruhanlı’nın Adiloba ve Sarıçam mahallelerinde seçim çalışmasına katıl...

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 7 Haziran’da yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmaları kapsamında Saruhanlı’nın Adiloba ve Sarıçam mahallelerinde seçim çalışmasına katıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Ak Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve partililerle birlikte mahalleleri dolaşan Yaralı, 7 Haziran’da yeni bir demokrasi sınavı verileceğini ifade etti.

Bu sınavın yeni Türkiye’nin kapılarını ardına kadar aralayacak olması bakımından çok önemli bir sınav olacağını dile getiren Yaralı şöyle devam etti:

“Bu sınav, bu ülkenin belinin doğrulmasına izin vermeyen darbe anayasasının rafa kaldırılıp, yeni bir Anayasayı ve yeni bir yönetim sistemini doğuracak büyük bir sınav olacak. Bu sınav kardeş kavgasının son bulacağı, Türkiye üzerinde kötü emelleri olan karanlık güçlerin alt edileceği, demokrasimizin güçleneceği, kısacası Türkiye’nin daha da büyümesine imkan tanıyacak kritik bir sınav olacak. Bu bakımdan Türkiye ve millet olarak çok önemli bir virajdan geçiyoruz. Bizler bu zorlu süreçten başarıyla çıkabilmek için var gücümüzle çalışacağız.”

SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANI DR. HÜSEYİN YARALI, 7 HAZİRAN’DA YAPILACAK “25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ” ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA SARUHANLI’NIN ADİLOBA VE SARIÇAM MAHALLELERİNDE SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.