Başkan Yemenici: "Balıkçı Barınağının Kapatılması, Kendi Ayağına Kurşun Atmaktır’’

Başkan Yemenici: Balıkçı Barınağının Kapatılması, Kendi Ayağına Kurşun Atmaktır’’
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, balıkçı barınağına ilişkin söylentilere cevap vererek, "Balıkçı barınağının kapatılması, kendi ayağına kurşun atmaktır" dedi.Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici...

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, balıkçı barınağına ilişkin söylentilere cevap vererek, "Balıkçı barınağının kapatılması, kendi ayağına kurşun atmaktır" dedi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Son günlerde kamu oyunda konuşulan Balıkçı barınağının kapatılması söylentilerine açıklık getirdi ve son noktayı koydu. Başkan Yemenici yaptığı açıklamada, "Birkaç gündür kulağıma çeşitli konuşmalar geldi, Ben güya, Ankara’ya giderek limanın kapatılması ile ilgili görüşme yapıp, balıkçı barınağının kapatılmasını istemişim. Böyle bir şey yok, Bunu akıllı bir adam söylemez ve hatta akıllı adam bile inanmaz. Balıkçı barınağının kapatılması söz konusu değil. Böyle bir şey mümkünde değildir. Çünkü orası yasa gereği Balıkçı Kooperatifi’ne aittir. Balıkçı barınakları Kooperatiflerce işletilir. Ancak İlave mendirek meselesi var. Bu mendirek yapılır mı? Yapılır ama bizim görüşümüz, ilçe başkanımızda aynı görüşte, buraya yapılacak masraf ile yeni bir barınak yapmak. uzak bir yerde değil, yakın bir yerde. Bu mevcut barınağı da Belediye olarak alıp yeni bir reaksiyon alanı yapmak. Biz Ankara’ya TSO Başkanımızla birlikte gittik. Biz yatay mahmuzlar için gittik. Buranın kapatılması böyle bir şey istemek herhalde bir belediye başkanının kendi ayağına kurşun sıkması gibi bir şeydir. Bu limanın ciddi bir getirisi var ama şu da bir gerçek ki, mevcut limanın görüntüsü hepimizi rahatsız ediyor. Kendileri de bu görüntüden rahatsızlar. Bu nedenle buranın bakımıyla ve yatay mahmuzlarla ilgili Ankara gittik. Buranın kapatılması mümkün olamaz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.