Başkan Yılmaz'dan Dayanışma Toplantısı

Başkan Yılmazdan Dayanışma Toplantısı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü üst düzey yöneticileri ile Büyükşehir Belediyesi üst yönetimini kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi.

- Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü üst düzey yöneticileri ile Büyükşehir Belediyesi üst yönetimini kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi.

Kente önemli katkıları olan ve birçok konuda Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yapan kurum çalışanlarının birbirlerini daha yakından tanıması ve şehri ilgilendiren ortak meselelerin karşılıklı olarak paylaşılıp tartışılmasını amaçlayan toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

Samsunum-1 gemisindeki toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz toplantıya katılanlara teşekkür ederek, "Şehrimizin ve bölgemizin önemli kurumlarının belediyemiz yöneticileri ile gerçekleştirdiği bu toplantının önemli olduğunu düşünüyorum. Bizlerin hizmet noktasında yürüteceği uyumlu işbirliğinin kentimizde oluşturacağı sinerjiyi çok önemsiyorum" dedi.

Başkan Yılmaz'dan sonra toplantıya katılan taraflar yürütülen ve devam eden çalışmalar hakkında birbirlerini bilgilendirerek yapılacak ortak çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Coşkun Öncel, AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı, Zennube Albayrak, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, ilgili daire Başkanları ile D.S.İ. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Meteoroloji Bölge Müdürü Murat Asar ve bu kurumların bölge müdür yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri katıldılar.

BAŞKAN YILMAZ'DAN DAYANIŞMA TOPLANTISI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.