Başkan Yılmazer Kermes Açılışına Katıldı

Başkan Yılmazer Kermes Açılışına Katıldı
Sapanca Talebe Yurdu Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Çarşı içi PTT karşısında bulunan meydanda gerçekleştirilen kermesin açılışını Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ve Sap...

Sapanca Talebe Yurdu Yardım Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Çarşı içi PTT karşısında bulunan meydanda gerçekleştirilen kermesin açılışını Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ve Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer yaptı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermesin açılışında konuşan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Eğitime destek olmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinlikler gerçekten çok önemlidir. Kermesten elde edilecek gelirlerle ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz eğitimlerini daha iyi koşullarda sürdüreceklerdir. İlçemizde hayır işleri gündeme geldiğinde tüm ilçe halkımız el ele vermekte ve birbirine sahip çıkmaktadır. Sapanca Talebe Yurdu Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak, çocuklarımıza maddi ve manevi destek sağlanması, onların daha iyi yetişmesi ve eğitim olanaklarının artması için açılan kermesin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dernek yetkilileri de her yıl geleneksel olarak düzenlenen kermesin bu yıl ayrı bir coşkuya sahip olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Aydın Yılmazer’e katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. 3 Mayıs Pazar güne kadar sürecek olan kermesin açılışına Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Dernek yetkilileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN YILMAZER KERMES AÇILIŞINA KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.