Başkan Yücel’ Den Alanyaspor İçin Kombine Seferberliği

Başkan Yücel’ Den Alanyaspor İçin Kombine Seferberliği
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2015-2016 sezonu öncesinde Alanayaspor için kombine kampanyası başlattı. Başkan Yücel, “Haydi Alanya kombine almaya” kampanyasına herkesin sahip çıkması gerek...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2015-2016 sezonu öncesinde Alanayaspor için kombine kampanyası başlattı. Başkan Yücel, “Haydi Alanya kombine almaya” kampanyasına herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

“KAMPANYAYI TÜM ALANYA’YA YAYACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel önceki günlerde yapılan Gökbel Yaylası Yağlı Güreş Festivali’nde protokol ve kalabalık önünde “Haydi Alanya Kombine Almaya” kampanyasının startını Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte vermişti. Başkan Yücel “Bu kampanyayı tüm Alanya ya yayacağız. Herkes gücü ölçüsünde kombine kart alarak hem kulübe mali yönden sahip çıkacak, hem de alınan kombinelerle tribünler dolacak” dedi.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu da, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından başlatılan ’Haydi Alanya kombine almaya’ kampanyasının devam ettiğini söyledi.

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Yücel tarafından başlatılan "Haydi Alanya kombine almaya" kampanyası için 5 bin adet kart bastırdıklarını, bunun tamamın satılmasını beklediklerini ifade etti. Başkan Çavuşoğlu, "Bu kampanya her açıdan çok önemli, hem kulübün mali anlamda kasasına girecek olan 800 bin TL, hem de tribünlerin dolması açısından çok önemli bir kampanya. Biz bu hedefi Belediye başkanımızla birlikte koyduk. İnşallah bu kampanya hedefine ulaşır. Bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Turizmcisi, iş adamı, esnafı, futbolseveri herkes gücü ölçüsünde bu kartlardan almalı" şeklinde konuştu.

alanya belediye başkanı adem murat yücel, alanyaspor'a destek için herkesi kombine almaya davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.