Başkan Yusuf Alemdar Öğretmenler Gününü Kutladı

Başkan Yusuf Alemdar Öğretmenler Gününü Kutladı
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen programa katılarak öğretmenler gününü kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu k

- Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen programa katılarak öğretmenler gününü kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu kutlama programında Alemdar, her yıl 24 Kasım’da okulları ziyaret ederek öğretmenlerle hasbihal ettiklerini, bu yıl ise farklı bir program düzenleyerek, ilk atama ve nakil yolu ile Serdivan’a gelen öğretmenleri ziyaret ettiklerini ve onların nezdinde tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladıklarını söyledi.

Günün anısına öğretmenlere hediye takdim eden Yusuf Alemdar, Serdivan’da görev yapan ve yaş itibari ile en uzun süre bu mesleği ifa eden iki öğretmene hediyelerini verirken, “Aramızda yaş itibari ile tecrübeli öğretmenlerimiz var, ben öncelikle hepinizin öğretmenler gününü kutlarken, büyüklerimize de bugüne kadar öğretmenlikle ilgili verdikleri emek için, bu ülkenin kalkınması adına bizleri ve bizden sonrakileri yetiştirmeye devam ettikleri için minnettar olduğumuzu belirterek şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Alemdar, “Çocuklarımızı, dolayısıyla geleceğimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizle sadece 24 Kasım’da değil her zaman bir araya geliyor, hasbihal ediyoruz. Bu bakımdan, evlatlarımızı topluma faydalı bir birey olarak yetiştirmeye çalışan, emek harcayan, fedakârlık gösteren öğretmenlerimizi biz ailemizin birer ferdi olarak görüyoruz” dedi. Yusuf Alemdar, Türkiye’nin farklı bölgelerinden atama ve nakil yolu ile Serdivan’a gelen öğretmenlere hediyelerini verirken öğretmenlerle tek tek sohbet etti ve hangi illerden geldiklerini sordu. Gaziantep, İzmir, Denizli, Hatay, Ankara, Erzurum, Van, Iğdır, Erzincan, İstanbul, Eskişehir, İstanbul, Amasya, Çorum, Kayseri, Çankırı, Aydın, Zonguldak’tan gelen ve Serdivan’da görev yapan öğretmenlerin; birlikteliği, özveriyi, idealistliği, dava ve hedef yolunda bir olmayı en güzel şekilde gösterdiğini belirterek “İlçemize, Serdivanımıza hoşgeldiniz” dedi.

Başkan Alemdar program sonunda öğretmenlere başarılar dileyerek, “Öğrencilerimiz, çocuklarımız sizlere emanet. Allah sizlere nice nice öğrenciler yetiştirmeyi nasip etsin. Sizler yetiştirdikçe, eğittikçe; toplum da, ülke de, millet de kalkınacaktır inşallah” diye konuştu.

BAŞKAN YUSUF ALEMDAR ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.