Başkan Zabun; ‘güçlü Türkiye, emin adımlara hedeflerine tek tek ulaşıyor”

Başkan Zabun; ‘güçlü Türkiye, emin adımlara hedeflerine tek tek ulaşıyor”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun: “Tarihte eşine az rastlanır bir zaferin ve İmkansız gibi görünen bir mücadelenin milletimize armağ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun: “Tarihte eşine az rastlanır bir zaferin ve İmkansız gibi görünen bir mücadelenin milletimize armağan edilişinin günüdür” dedi.

“93yıl önce bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşlarının inşa ettiği güçlü Türkiye, emin adımlara hedeflerine tek tek ulaşıyor” diyen Zabun şöyle konuştu: “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan için kanlarını döken şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan milli mücadele ile bu topraklarda tarihte eşine az rastlanan bir başarı gerçekleştirilmiştir. 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet ilan edilerek milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilmiş ve bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur. Atatürk, ‘Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ diyerek milletin egemenliğinin esas alındığını ilan etmiştir. Cumhuriyetimizin 93. Yılı milletimize kutlu olsun”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.