Başkanlar Fair-play Yemini Etti

Başkanlar Fair-play Yemini Etti
Antalya’da bir araya gelen Kocaeli’nin Amatör spor kulüpleri başkanları, el ele tutuşup Fair-Play yemini ederek örnek bir davranış sergiledi.

- Antalya’da bir araya gelen Kocaeli’nin Amatör spor kulüpleri başkanları, el ele tutuşup Fair-Play yemini ederek örnek bir davranış sergiledi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (KASKF) bağlı 243 spor kulübü başkanı, Antalya’nın Kemer İlçesinde 1. Başkanlar Kurulu toplantısında bir araya geldi. İlk kez düzenlenen toplantıya Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, Judo Federasyonu As Başkanı Fikret Yıldız, Kocaeli İl hakem kurulu Başkanı Seçim Demrel, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Süleyman Karataş, Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Bora Uluç, taban birlikleri temsilcileri, antrenörler, amatör kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı. “Biz kapınızı amatör bir ruhla çaldık” sloganıyla konuşmasına başlayan KASKF Başkanı Murat Aydın, “Kocaeli’de 143 bin lisanlı sporcuya sahibiz. Her geçen gün lisanlı sporcumuz atıyor Satrançta 34 bin lisanslı sporcuya sahibiz. Futbolda ilimizde 12 bin 500 lisanlı sporcu sayısıyla ilk 5 içindeyiz. 555 takımla 4 bin 300 müsabaka oynandı. Sporda şiddetin önlenmesi değil, spora sevginin artmasını sağlamalıyız” dedi.

Aydın’ın konuşmasının ardından Kulüp Başkanları el ele tutuşarak birlikte Fair-Play yemini etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.