Başkentte 3 Kadına Tecavüz Edilmesi Olayıyla İlgili 4 Kişi Yakalandı

Başkentte 3 Kadına Tecavüz Edilmesi Olayıyla İlgili 4 Kişi Yakalandı
Başkentte 3 kadına tecavüz edilmesi olayıyla ilgili 4 kişi yakalandı.

- Başkentte 3 kadına tecavüz edilmesi olayıyla ilgili 4 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Toros Sokak'ta bulunan bir güzellik salonuna akşam saatlerinde müşteri olarak gelen 4 kişi, bir işyeri çalışanını bıçakla yaraladıktan sonra, işyerinde çalışan bir kadına tecavüz etmeye kalkıştı. Saldırganlar çalışanlara ait çok sayıda telefon ve bir adet dizüstü bilgisayarı alarak olay yerinden kaçtı.

Aynı şahısların ilk olaydan yaklaşık dört saat sonra Çankaya ilçesinde bulunan ve günübirlik kiralanan bir ikamete gelerek içeride bulunan şahısları ellerinde bulunan tabanca ve bıçaklar ile etkisiz hale getirdikleri, üzerlerinde bulunan cep telefonu, ziynet eşyası ve paraları aldıkları, içeride bulunan üç kadına tecavüz ettikleri, sonrasında bu kadınları kendi kullandıkları araca bindirerek Kazan ilçesinde bulunan boş bir fabrikaya götürdükleri, burada kadınlara tekrar tecavüz ettikten sonra olay yerinden kaçtıkları tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar sonucu her iki olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen Suriye vatandaşı N.U., Gürcistan vatandaşı G.B. ve Türk vatandaşları B.B. ve M.A. olayda kullanmış oldukları kurusıkı tabanca ve bıçaklar ile birlikte olaydan yaklaşık 5 saat sonra yakalandı. Zanlıların kullanmış oldukları araçta ve kaldıkları yerde yapılan aramada işyerlerinden aldıkları dizüstü bilgisayar, çok sayıda cep telefonu, ziynet eşyası, para ve bir adet havalı tüfek ele geçirildi. Yapılan sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan zanlılar tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.