Başkent’teki Şüpheli Otomobil Polisi Alarma Geçirdi

Başkent’teki Şüpheli Otomobil Polisi Alarma Geçirdi
Başkent’te polis ekipleri, şüphelendikleri otomobili bir süre takip ettikten sonra durdurdu. Engelli sürücünün kullandığı otomobil, olay yeri inceleme ekipleri ve eğitimli köpekle didik didik arandı.O...

Başkent’te polis ekipleri, şüphelendikleri otomobili bir süre takip ettikten sonra durdurdu. Engelli sürücünün kullandığı otomobil, olay yeri inceleme ekipleri ve eğitimli köpekle didik didik arandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Altındağ’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri durumundan şüphelendikleri 40 DC 121 plakalı otomobili takibe aldı. Bir süre otomobili takip eden ekipler, 2007 yılında, bombalı saldırının gerçekleştirildiği ve 7 kişinin hayatını kaybettiği Ulus Anafartalar Çarşısı önünde aracı durdurdu. Olay yerine çok sayıda takviye ekip gelirken, yol yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Polis ekipleri, şüpheli otomobilin sürücüsünü incelemek üzere otomobilden indirdi. Engelli olduğu görülen sürücü, polis aracına alınarak kimlik sorgulaması yapıldı. Daha sonra bölgeye olay yeri inceleme ve eğitimli köpek getirildi. Otomobilin bütün kapıları, kaput ve bagajı açıldıktan sonra, olay yeri inceleme ekipleri uzman köpekler eşliğinde şüpheli aracı didik didik aradı.

Yapılan geniş kapsamlı incelemeler sonucu, şüpheli bir durumun olmadığı anlaşılınca, engelli sürücü serbest bırakıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.