Basketbol 1. Ligi

Basketbol 1. Ligi
Türkiye Basketbol 1. Ligi temsilcilerinden Adanaspor, Terrell Stoglin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.1991 ABD doğumlu, 185 cm boyunda ve oyun kurucu pozisyonunda oynayan Terrell Stoglin, Sagesse Leban...

Türkiye Basketbol 1. Ligi temsilcilerinden Adanaspor, Terrell Stoglin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1991 ABD doğumlu, 185 cm boyunda ve oyun kurucu pozisyonunda oynayan Terrell Stoglin, Sagesse Lebanon takımından Adanaspor’a geldi. Adanaspor Kulübü Hasan Adalı Toplantı Salonu’nda yapılan imza töreninde konuşan kulüp başkanı Tevriz Dura, “Bu şehrin büyüklerinin bu işe el atması lazım. Oyuncumuz Kambala’nın basın açıklamasında da aynı şeyleri söyledim. Her şeye rağmen benim tek ümidim Hüseyin Sözlü. Sözlü Başkan’ın defalarca “Adanaspor Kulübü’ne para yardımı yapın” demesine rağmen bu para neden ödenmiyor, neden ödettirilmiyor. Hala anlamış değilim. En büyük desteğimiz siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız olması lazım. Siz bizim sesimiz, kulağımızsınız. Adanaspor’a sahip çıkılması lazım. Bizlerinde bir gücü var. Bizim desteğimiz ile buralara kadar geldik. Stoglin camiamıza hayırlı olsun. Taraftarımız dev yıldızlarımızı izlemekte sabırlı olsun” dedi.

Stoglin ise Adana’da olmasını sağlayan herkese teşekkür ederek, "Kulübün problemlerinin farkındayım. Adana insanı çok sıcak kanlı, çok içten. Adana kebap süper" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.