Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası
Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu karşılaşmasında Adana ASKİ, Edirne Bld. Belediyespor’u 90-76 mağlup etti. Maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

- Çanakkale’de oynanan Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu karşılaşmasında Adana ASKİ, Edirne Bld. Belediyespor’u 90-76 mağlup etti. Maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun, zorlu bir maç olduğunu dile getirerek, “Her takım birbirini yenerek 8’li finale kalmak istiyor. Bugün Edirne’de, dünkü maçın üzerine çıkıp oldukça fazla efor kullandı. Çünkü karşı alacakları bir galibiyet çok farklı bir duruma getirecekti gurubu. Fakat ben oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Takım olma sürecinde, bu tip maçlarda geriden gelip oyuna ortak olmak, oyunu kazanmak takım olmayı çabuklaştıran bir şey. Oyuncularımın eline sağlık. Artık sonraki maçları bekleyeceğiz. Belki de bugün 8’li finali garantilemiş olacağız” dedi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Başantrenörü Aziz Akkaya ise, maç sonu değerlendirmesinde, “Basketbol severlere güzel bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum. Oyunu biraz daha insanların ciddiye alması lazım. Maçı yönetenlerin ciddi olması lazım. Özellikle kırılma noktalarına dikkat etmeleri lazım. Gün geçtikçe daha da iyi oluyoruz. Amacımız bu ligde Play-off’a kalmak. Edirnespor da sonuçta ilk defa birinci ligde oynayan, güzel oynayan bir takım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Lige de aynı şekilde konsantre olmak istiyoruz. Şu an Türkiye kupasından elenmiş bulunuyoruz. Ligde daha iyi oynayacağız” dedi.

BASKETBOL KADINLAR TÜRKİYE KUPASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.