Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası
Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu'nda, Abdullah Gül Üniversitesi'nin Beşiktaş’ı 72-55 mağlup ettiği maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

- Kadınlar Türkiye Kupası A Grubu'nda, Abdullah Gül Üniversitesi'nin Beşiktaş’ı 72-55 mağlup ettiği maçın ardından her iki takım antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, düne göre daha iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Buradaki hedefimize, bugün itibariyle ulaştık. Ondan dolayı çok mutluyuz. Bizim için en önemli kısmı bugünkü maçın dünden daha iyi olmasıydı. Özellikle müdafaa anlamında. Açıkçası biz de hazır değiliz. Hücumda çeşitliliğimiz lazım. Ama düne göre çok iyi hızlı hücumlar yaptık ve bazı bölümlerde düne göre daha iyi müdafaalar yaptık. Ama bizim hedeflediğimiz yer için yeterli değil. Ama burası için hedefimize ulaştık” diye konuştu.

Beşiktaş Başantrenörü Ömer Buharalı ise değerlendirmesinde, “Bir ara kafa kafaya götürdüğümüz maçı çok basit top kayıplarıyla kaybettik. 23 top kaybı yaparak rakibe 18 hücum ribaundu verirseniz, özellikle AGÜ gibi Eurolig seviyesindeki bir kadroya karşı tabii ki maçı kazanmanız kolay olmaz. Biz de bunun cezasını yaşadık. Çok basit hatalar yaptık. Sayı bulacağımız yerde top kayıplarından sayılar yedik. Basit hatalarımız var. Bunları düzeltmek için daha çok çalışacağız” dedi.

BASKETBOL KADINLAR TÜRKİYE KUPASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.