Basketbolda Kuralar Çekildi

Basketbolda Kuralar Çekildi
Orhangazi Belediyespor Basketbol Takımının mücadele edeceği Bölgesel Basketbol Ligi’nde grup kuraları ve fikstür belli oldu. 6 takımın yer alacağı I grubunda mücadele edecek olan Belediyespor, ilk maçını kendi sahasında Yalova Belediyespor ile oynayacak.

- Orhangazi Belediyespor Basketbol Takımının mücadele edeceği Bölgesel Basketbol Ligi’nde grup kuraları ve fikstür belli oldu. 6 takımın yer alacağı I grubunda mücadele edecek olan Belediyespor, ilk maçını kendi sahasında Yalova Belediyespor ile oynayacak.

Orhangazi Belediyespor’un basketboldaki grubu belli oldu. Bu sezon ilk kez Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Belediyespor’un grubu belli oldu. I grubunda mücadele edecek olan Orhangazi Belediyespor ile birlikte Sakarya Belediye Gençlikspor, Kırklareli Belediyespor, Lüleburgaz Akademispor, Yalova Belediyespor ve Karamürsel Gençlikspor ile aynı grupta yer alacak. Orhangazi temsilcisi ilk maçını ise kendi evinde Yalova Belediyespor ile oynayacak. Bölgesel Basketbol Ligi’nde sezon 1 Kasım tarihinde oynanacak olan maçlarla başlayacak.

Belediyespor Basketbol Koordinatörü Harun Ayteş, ilk kez katılacakları ligde Orhangazi’yi ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.