Basri Yıldırım: "Ahmet Davutoğlu, Ferasetli Ve Lider Kişiliği İle İstikrarı Sürdürecek"

Basri Yıldırım: Ahmet Davutoğlu, Ferasetli Ve Lider Kişiliği İle İstikrarı Sürdürecek
AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Teşkilat olarak yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun hep yanında olacağız” dedi.

- AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “Teşkilat olarak yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun hep yanında olacağız” dedi.

Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılan 1. Olağanüstü Genel Kurul’da Uşak’tan 8 delegenin oy kullandığını belirten Basri Yıldırım, partisinin Türkiye’de kurumsallaşan tek siyasi mekanizma olduğunu ifade ederek, “AK Parti, yeni ve güçlü Türkiye’nin oluşması için yola çıktı ve bugüne kadar yaptığı çalışmalarla tam manasıyla kurumsallaştı. AK Parti’nin ve hükümetimizin bütün mesaisini halkımız için harcayacağından ve istikrarın süreceğinden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

TEMELİ SAĞLAM ATILAN AK PARTİ, DAHA DA GÜÇLENECEK

Halk oylarıyla göreve gelen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevini üstlenen Ahmet Davutoğlu’nun yeni bir dönemi başlattığını dile getiren Basri Yıldırım, “AK Parti, bugüne kadar görülmemiş bir siyaset anlayışını ülkemize getirdi ve her seçimden güçlenerek çıktı. Partimizin mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi, sürekli tazelenen ve yeniliğe açık olan bir anlayışla hareket etti. 3 dönem kuralından asla taviz verilmedi ve halka verilen sözler yerine getirildi. Partimizin bu kadar güçlü olmasının ana sebebi, temelinin sağlam atılmasıdır. Bir çok saldırıya uğrayan AK Parti, yaşadığı her sıkıntıdan güçlenerek çıktı. Partimizi ve liderimizi yıkmak için oluşturulan suni depremlerden adımız gibi alnımızın akıyla çıktık ve her sarsıntı ile zemin daha da sağlamlaştı. Şimdi sistemini tam olarak oturtmuş ve kurumsal kimliğini dünya çapında göstermiş siyasi bir oluşuma sahibiz. Gerek genel merkez bazında ve gerekse en ücra köşedeki köy teşkilatı bazında hep çalışıyoruz ve yenileniyoruz. Bugün de partimiz için yeni bir sayfa açıldı ve Sayın Ahmet Davutoğlu, Genel Başkanlık görevi ile Başbakanlık gibi önemli bir sorumluluğu aldı. AK Parti, yeni dönemde şimdiki olduğundan daha güçlenecektir” diye konuştu.

İSTİKRARIN SÜRECEĞİNDEN HALKIMIZIN ŞÜPHESİ OLMASIN

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki dönemde oluşabilecek bütün saldırılara karşı dayanıklı olduğunu kaydeden Basri Yıldırım, şöyle söyledi: “Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, ferasetli kişiliği ve bir liderde olması gereken bütün vasıflarıyla halkımıza hizmet edecek. Akademik kimliği, halka yakınlığı ve insanını iyi tanıması ile diğer siyasi parti liderlerinden farklı bir profil çizecektir. Mağdur ve mazlumun yanında olacak ve en önemlisi yakalanan ekonomik istikrarı devam ettirecektir. AK Parti’nin ve hükümetimizin bütün mesaisini halkımız için harcayacağından ve istikrarın süreceğinden kimsenin şüphesi olmasın”. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplumsal ayrışmadan nemalanan odaklarla mücadeleyi sürdüreceğini de sözlerine ekleyen Basri Yıldırım, “Yeni Türkiye’de bir çok toplumsal sorunun yok olduğunu göreceksiniz. Çünkü bu ülke insanını ayrıştıran, ötekileştiren, mazlumların kanıyla hayat bulan ve bu cennet vatanı bataklığa çevirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Halkımız, barışın, istikrarın ve refahın daha üst seviyeler olduğu, sürekli güçlenen ve 2023’te kişi başı geliri 25 bin dolar olan bir ülkemizin olduğunu görecek” ifadesini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.