Başsavcı Yazıcı İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Başsavcı Yazıcı İçin Veda Yemeği Düzenlendi
Nazilli protokolü, ilçede iki yıl görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı için...

Nazilli protokolü, ilçede iki yıl görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı için düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı adına Nazilli Kaymakamlığınca düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İlker Yazıcı adına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur tarafından Nazilli Resteront'ında düzenlenen veda yemeği Ramazan ayı nedeni ile iftar yemeği olarak yapıldı. Yazıcı adına düzenlenen yemeğe Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, Sultanhisar Kaymakamı Suat Demirci, Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Baki Deniz, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kalender Ünal İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Meclis Üyeleri, Toplum Sağlığı Başkanı Hakan Derici Nazilli Belediyespor Başkanı Murat Kapla ve davetliler katıldı.

Yemekte sırasıyla Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kaymakam Mehmet Okur ve ataması yapılan Başsavcı İlker Yazı samimi bir o kadar da duygusal konuşmamalar yaptı. Konuşmalarında kısa sürede olsa Nazilli'de görev yapmanın kendisine onur verdiğini ifade eden Başsavcı İlker Yazıcı Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere tüm protokol üyelerine, kurum amir ve müdürlerine, sivil toplum kuruluşu örgütlerine ve Nazilli Halkına teşekkür etti. Kendisi ile çalışmaktan büyük ve mutluluk ve onur duyduklarını ifade eden Kaymakam Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkan Alıcık, kendisi ile uyum içinde çalışmış oldukları Yazıcıya yeni görev yerinde ve hayatın geri kalan bölümünde başarı sağlık huzur ve mutluluk diledi. Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur Yazıcıya yemeğin sonunda Nazilli'de görev yapmış olduğu süreç boyunca verdiği emeklerden ve çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Başsavcı Yazıcı İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Başsavcı Yazıcı İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Başsavcı Yazıcı İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.