Baştuğ: “Çiftçimizin Yanında Olduk”

Baştuğ: “Çiftçimizin Yanında Olduk”
Menteşe Ziraat Odası’nın hafta sonu yapılacak kongresi öncesi açıklama yapan Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, delegelerin kongreye katılmalarını ve oylarını kullanmalarını istedi.

- Menteşe Ziraat Odası’nın hafta sonu yapılacak kongresi öncesi açıklama yapan Menteşe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, delegelerin kongreye katılmalarını ve oylarını kullanmalarını istedi.

27 Şubat 2011 yılında görevi rahmetli Başkan Suat Oyman’dan devraldıklarını belirten Menteşe Ziraat Odası Başkanı Baştuğ, “4 yıllık süreçte çiftçimizin bilinçlenmesi ve iyi tarım uygulamaları konusunda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz ile işbirliği içinde çalıştık. Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın bilinçli bir çiftçinin ülkeye ve kendisine sağlayabileceği yararları bildiğimiz için çiftçi eğitimleri konusunda ve sorunları yerinde çözümler üretme amacıyla hizmet verdik. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Merkez mahallelerimizi ziyaretler gerçekleştirdik. Çiftçilerimizin ve üretimlerinin değerlerini yitirmemek daha da yükseltmek için Menteşe Ziraat Odası olarak her zaman çiftçimizin yanında olduk” dedi.

Menteşe Ziraat Odası’nı günün her saati çiftçilerin rahatlıkla girip çıkabilecekleri bir fiziki yapıya kavuşturduklarını açıklayan Baştuğ, “Çiftçilerimizi daha rahat bir ortamda hizmet verebilmek adına mevcut hizmet binamızı bakımdan geçirerek tekrar hizmete açtık. Üyelerimize ait bu oda hizmet binasında mesai dahilinde rahat bir ortamda hizmet vermeyi amaçladık. Gelen çiftçimiz personelimiz ile birebir diyalog kurup, sorunlarını anlatabiliyor ve işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor” dedi

Menteşe Ziraat Odası’nın hafta sonu Menteşe Öğretmenevinde yapılacak kongresinde 66 delege oy kullanacak.

BAŞTUĞ: “ÇİFTÇİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.