Battalgazi’nin Torunları Çanakkale’yi Gezdi

Battalgazi’nin Torunları Çanakkale’yi Gezdi
Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Orduzu Elmasuyu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Çanakkale’ye 4 günlük bir gezi düzenledi.Çanakkale’de Nusret Mayın Gemisi ve Kale-i Sultaniye’ y...

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Orduzu Elmasuyu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Çanakkale’ye 4 günlük bir gezi düzenledi.

Çanakkale’de Nusret Mayın Gemisi ve Kale-i Sultaniye’ yi gezdikten sonra Eceabat ilçesine feribotla geçerek 57. Alay Şehitliği, Arıburnu, Conkbayırı, Hamidiye Tabyaları, Seyid Onbaşı ve Çanakkale Şehitliğini ziyaret ettiler. Simülasyon merkezini de gezen öğrenciler savaş sahnelerini 3 boyutlu olarak izledikten sonra, savaşta kullanılan malzemelerin sergilendiği müzeyi gezdiler.

Çanakkale gezisinin üçüncü gününde Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, Eceabat Öğretmenevi’nde öğrencileri ziyaret ederek akşam yemeğini öğrencilerle birlikte yedi. Kaymakam Dayan, bir süre öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğretmen ve öğrencilere Çanakkale 100. yıl hatırasından oluşan bir set hediye etti.

Orduzu Elmasuyu Ortaokulu Müdürü Burhan Kaynarca ise “Öğretmen arkadaşlarıma, özellikle Çanakkale Gezisi organizasyonuna desteklerini esirgemeyen Malatyalı iş adamlarından Mehmet Gökhan’a, Ali Kılıç’a, Adnan İnanıcı’ya, Mehmet Balin’e, Alper Gürsoy’a, Mehmet Doğan’a ve Eceabat Kaymakamı Sayın Nurettin Dayan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

BATTALGAZİ’NİN TORUNLARI ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.