Baybatur Motor Turu Attı

Baybatur Motor Turu Attı
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, kendilerine Rüzgarın peşinde güneşin izinde ismini’ veren Manisa Motosiklet Kulübü üyesi motorcularla bir araya geldi. “Motor bir özgürlük bir tutku...

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, kendilerine Rüzgarın peşinde güneşin izinde ismini’ veren Manisa Motosiklet Kulübü üyesi motorcularla bir araya geldi. “Motor bir özgürlük bir tutku bir sevdadır.” diyerek motora binen Baybatur, motorcularla birlikte Manisa’da tur attı.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında kendilerine ‘Rüzgarın peşinde, güneşin izinde’ ismi veren Manisa Motosiklet Kulübü üyesi motorcularla bir araya geldi. Gençliğinin motor üstünde geçtiğini motorun kendisi için bir sevda ve tutku olduğunu belirten Baybatur, motorcularla birlikte Manisa çevre yolunda motor turu attı.

Manisa Küçük Sanayi Sitesinde bulunan Ege Motorda, Manisa Motosiklet Kulübü Başkanı Rıdvan Sanduk’u ziyaret ederek motorcuların sorunlarını dinleyen Baybatur, “Şimdiki gençlerimiz belki de sanal âlemde yada farklı alanlarda takılıyorlar ama bizim gençliğimiz hep motor üstünde geçti. O zamanlar mobiletler meşhurdu ve ben sürekli mobilete binerdim. Daha sonra java, mez dediğimiz motorlara bindim ve arkadaşlarımızla çokça seyahatler yaptım. Manisa’dan Bodrum ve Marmaris’e kadar motorla gittiğimiz günler oldu. Motor ayrı bir sevda ayrı bir tutkudur. Motorun özgürlük olduğuna inanıyorum. Gerek Ülkemizde gerekse Manisa’da motorculara karşı yanlış bakış açısı olduğunu şahsen biliyorum. Yani Motor kullananlara değişik gözle bakarlar. Ancak, özellikle son yıllarda motor kullanan insanların hakikatten iş adamları, şirketlerin genel müdürleri, kendi işine sahip insanların kullandığı çok ciddi şekilde emniyet tedbirleri alınarak bilinçli bir şekilde motor kullanıldığını görüyoruz ve biliyoruz. Biz de bu gün motorcu arkadaşları hem ziyaret edelim hem onlarla beraber motor turu atalım hem de onların sorunlarını dinleyelim istedik. Siyasetin içerisinde yer aldığımız için motora binme fırsatı bulamıyorduk. Ama bugün motoru ne kadar çok özlemiş olduğumun farkına vardım. Motora binmek aynı zamanda spor yapmaktır. Bu sporu hem Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğini alarak hem de Yunusemre ve Şehzadeler Belediye Başkanlarımızın desteği ile daha da geliştirmek lazım diye düşünüyorum.” diye konuştu

“BAYBATUR İÇİMİZDEN BİRİ”

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur’un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Sanduk, “Motorcu denildiği zaman değişik bir gözle bakılıyor. İnsanlarımız arasındaki bu kötü algıyı ortadan kaldırmamız lazım. Aslında motor diğer araçlardan daha güvenlidir. Yeter ki kurallara uyulsun. İnsanlarımız ne acıdır ki motoru taşıttan saymıyorlar. Motorun da bir taşıt ve üstündekinin de bir insan olduğunu insanlarımıza öğretmeliyiz. Milletvekili Adayımız Murat Baybatuı’un motora binerek bizlerle birlikte tur atmasını içimizden birisi olarak gördük. Büyük memnuniyet duyduğumuz ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT BAYBATUR, KENDİLERİNE RÜZGARIN PEŞİNDE GÜNEŞİN İZİNDE İSMİNİ’ VEREN MANİSA MOTOSİKLET KULÜBÜ ÜYESİ MOTORCULARLA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.