Bayern’e Messi Ve Neymar’lı Cevap

Bayern’e Messi Ve Neymar’lı Cevap
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Barcelona ile Bayern Münih sosyal medya üzerinde kapıştı. Barca, rakibine Messi ve Neymar’ın top sektirdiği video ile yanıt verdi. UEFA Şampiyonlar Ligi...

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Barcelona ile Bayern Münih sosyal medya üzerinde kapıştı. Barca, rakibine Messi ve Neymar’ın top sektirdiği video ile yanıt verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesinde Katalan temsilcisi Barcelona, evinde ağırlayacağı Almanya temsilcisi Bayern Münih ile Twitter üzerinden atıştı. Münih, Barcelon’dan transfer ettiği Thiago Alcantara’nın görüntülerini koyarak bir video hazırladı. Hazırladığı videonun altına bir müzik koyan Alman temsilcisi, Barcelona’nın resmi hesabına bu videoyu etiketleyerek, "Barcelona sizinle oynayacağız. Bunlardan bazılarına hazır mısınız?" yazdı.

BARCELONA MESSI VE NEYMAR İLE CEVAP VERDİ

Barcelona ise Bayern Münih’in bu videosuna yıldız futbolcuları Neymar ve Messi ile cevap verdi. Barcelona videoyu paylaşarak, "Bunları getiriyoruz. Bu oyuncularımız da onların aynısını yapabilirler" yazdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.