Baykal-bahçeli Görüşmesi

Baykal-bahçeli Görüşmesi
CHP Antalya Milletvekili ve Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı seçimleri öncesinde çıktığı liderler turunda ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.Deniz Baykal,...

CHP Antalya Milletvekili ve Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı seçimleri öncesinde çıktığı liderler turunda ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Deniz Baykal, Devlet Bahçeli’yi Meclis’teki makamında ziyaret etti. Bahçeli, Grup Başkanvekili Oktay Vural ile birlikte Deniz Baykal’ı makam odasının kapısında karşıladı. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sonrasında gazetecilerin sorularına cevap veren Deniz Baykal, “TBMM Başkanlığı’na aday bir milletvekili olarak bu ziyareti yaptım. Kendisine Meclis Başkanlık yönetimine yönelik anlayışımı, Türkiye’deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların bize düştüğüne inandığımı aktardım. Kendisini önemli siyasi temaslar konusunda bilgilendirdim. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Seçime giderken önemli bir partinin genel başkanı olarak Sayın Bahçeli’nin bu konuları benim ağzımdan duymasına ihtiyaç vardı diye düşünüyorum. Benim için çok yararlı bir görüşme oldu” dedi.

DEVLET BAHÇELİ, DENİZ BAYKAL'I MAKAM ODASININ KAPISINDA KARŞILADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum