Bayraklı'da, Yeni Spor Salonuna Atatürk'ün Adı Verildi

Bayraklıda, Yeni Spor Salonuna Atatürkün Adı Verildi
Bayraklı Belediyesi Meclisi’nde Adalet Mahallesi'nde inşa edilen çok amaçlı spor tesisine oy birliği ile "Mustafa Kemal Atatürk" ismi verildi.

- Bayraklı Belediyesi Meclisi’nde Adalet Mahallesi'nde inşa edilen çok amaçlı spor tesisine oy birliği ile "Mustafa Kemal Atatürk" ismi verildi.

Bayraklı Belediyesi ilklerin altına imza atmaya devam ediyor. Belediye tarafından yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek çok amaçlı spor tesisine "Mustafa Kemal Atatürk" ismi verildi. Bayraklı Belediye Meclisi toplantısında gündeme gelen bu konunun oy birliği ile alınması ise memnuniyetle karşılandı.

Spora ve gençlere olan yatırımlarıyla İzmir'in parlayan yıldızı olan Bayraklı Belediyesi'nde spora desteklerin süreceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye meclisinin yaptıkları spor tesisine Mustafa Kemal Atatürk’ün verilmesi konusunda parti gruplarının hem fikir olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Başkan Karabağ, “Hepimiz Mustafa Kemal’in çocuklarıyız. Ulu Önder'imizin isminin yaptığımız bu büyük tesise yakışacağını düşündük. Atatürk’ün adını bir kez ölümsüzleştirdik. Çok mutluyuz” dedi.

SON MODEL SPOR SALONU

Adalet Mahallesi'nde 2 bin 597 metrekare arazi üzerine kurulan spor salonu bodrumunda 30 araçlık otoparkı ve 522 seyirci kapasiteli tribünü bulunuyor. Yerel basketbol ve voleybol müsabakalarına ev sahipliği yapacak olan tesisin içinde 4 soyunma odası, 2 hakem odası, doktor ve antrenör odaları, tribün altında seyirci WC, bilet satış ve yönetim odaları yer alıyor. Başta Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları olmak üzere amatör spor kulüplerine ev sahipliği yapacak.

BAYRAKLI'DA, YENİ SPOR SALONUNA ATATÜRK'ÜN ADI VERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.