Bayram Dönüşü Trafik Kazası: 2 Ölü

Bayram Dönüşü Trafik Kazası: 2 Ölü
Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

- Diyarbakır-Bingöl karayolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bayram tatili için memleketleri Bingöl’e giden ve tatilin ardından Diyarbakır’a dönen Mehmet Asutay idaresindeki 34 HVV 12 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi dolayısıyla şarampole yuvarlandı. Diyarbakır-Bingöl karayolu 55. kilometresi Lice ilçesi Ziyaret köyü çıkışında meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan sürücü Mehmet Asutay ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi olduğu belirlenen Sümeyya Asutay olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından bölgeye giden jandarma ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için çevrede güvenlik alırken, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ile araçtan çıkarılan 2 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampusü morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilirken, ölenlerin yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Bingöl’e gönderildiği bildirildi.

BAYRAM DÖNÜŞÜ TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.