Bayram; “Nasıl Şahısların Avukatı Olduysam Erzincan’ımın Da Avukatı Olacağım”

Bayram; “Nasıl Şahısların Avukatı Olduysam Erzincan’ımın Da Avukatı Olacağım”
Erzincan’da AK Parti’den 2. sırada milletvekili adayı olan Serkan Bayram, engellileri topluma tam algılanabilir ve kabul edilebilir noktaya getirme mücadelesi vereceğini ifade etti.Kısaca kendisi hakk...

Erzincan’da AK Parti’den 2. sırada milletvekili adayı olan Serkan Bayram, engellileri topluma tam algılanabilir ve kabul edilebilir noktaya getirme mücadelesi vereceğini ifade etti.

Kısaca kendisi hakkında bilgi veren Bayram ; “1974 Erzincan Refahiye doğumluyum. İlkokul öğrenimimi köyümde okudum. O günün şartları ile ailemizin göç etmesi sebebi ile İstanbul’a taşındık ve eğitimimi orada tamamladım. Üniversiteyi de 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde bitirdim.2000 yılında Marmara Üniversitesi yüksek lisans yaparak tezimi yazdım. Şuanda da Maltepe Üniversitesinde doktora yapmaktayım. Siyasi hayatımıza da Ak Parti ile başladım. İstanbul’da 2002 yılından berri çeşitli ilçelerde görev yaptım.2011 yılında İstanbul’da birinci bölgeden milletvekilliği adayı oldum 20.ci sıradan. Daha sonra teşkilatımızın takdiri ile Erzincan’ımıza geldim. Yaklaşık 50 gündür sahada koşturuyorum. Her türlü platformda etkinlik göstermekle birlikte bunlardan biri olan Ortopedik Engelliler Federasyonumuzda da görev yapmaktayım.” dedi.

NEDEN AK PARTİ?

AK Partimiz hakikaten bugüne kadar Türkiye’de karanlık bir devir kapatıp aydınlık bir devir açtı. 2002 yılından önce bir eski Türkiye vardı, 2002’den sonra hakikaten yeni bir Türkiye var. Çok ciddi hizmetler oldu. 2002’den önce yolsuzluklar, yoksulluklar, istikrarsızlıklar vardı. AK Parti ile birlikte istikrar, başarı ve hizmet geldi. Ulaşımdan, eğitimden, ekonomiden hakikaten çok ciddi yol kat ettik. “dedi.

GURBETİM İLE SILAYI BİRLEŞTİRECEĞİZ

Serkan Bayram, milletvekilliği adaylığındaki süreçten ise kısaca şöyle bahsetti; “50 güne yakın Erzincan’ımızla dolaşırken hemhal olduk. Gece gündüz vatandaşlarımızla el ele tokalaşıyoruz ve kapılarını çalıyoruz. Yani sıkmadık el bırakmıyoruz. Ben sahada vatandaşlarımızın sorunlarını bir bir dinledim. En önemli sorunların bir tanesi ise vekile ulaşamama olduğunu gördüm. Ben Erzincan’ın merkezine bir ofis açıyorum. Bu ofise danışmanlarımızı koyacağız. İnteraktif olarak vatandaşlarımız gelip talebini iletecek. Bizde Ankara’dan online takip edeceğiz. Olumlu olanları hemen yapacağız. Olumsuz olanları ise geri dönüp gerekçesi ile birlikte açıklayacağız. Takibi gereken hususlar var ise bizatihi takip edip vatandaşımıza döneceğiz. Yine İstanbul’umuz ile Erzincan’ımız arasında köprü olacağız. Eğitim Kültür Vakfımız ile 5 bin öğrencimize burs vereceğiz. Bunun bin tanesi Erzincan’ımızda bunları daha da artıracağız. İstanbul’da bulunan iş adamlarımızla beraber istihdam ve yatırım köprüsü olacağız. Netice ile gurbetim ile sılayı birleştireceğiz. Nasıl şahsımızın avukatı olduysak Erzincan’ımızın da avukatı olacağız. Biz onlara efendi olmaya değil hizmetkârı olmaya geldik. Ergan Dağımızın eksiklerini tamamlayıp kültür ve turizmin kaynağı yapacağız. Yine Erzincan’ımızda şeker fabrikamız var. Burasıda tam bir istihdam kaynağı olacak. Erzincan’ 2013 marka şehri yapacağız.” dedi.

Bayram; "Siyasete vatandaşımızın tebessümünü bir kat daha artırmak için girdim. Çünkü halka hizmet hakka hizmettir. Ben hizmet ve hayır duası almak için siyasetteyim. 2005 yılında engelliler yasasını bir noktaya kadar getirdik. Bu sayede evde bakımlar, aylıklar, rehabilitasyon merkezleri gibi çok büyük hizmetler yaptık. 2007’den önce 5 bin tane memur engelli vatandaşımız var iken şimdi 35 bin civarında memurumuz var. Tabi bunlar onur verici. Ben yine engelli vatandaşlarımın hakkettiği seviyeye gelmesini istiyorum. Onunda mücadelesini vereceğim. Niye benim engelli kardeşim vali, kaymakam olmuyor bunlarında mücadelesini vereceğim. Engellileri topluma tam algılanabilir kabul edilebilir noktaya getirme mücadelesi vereceğim. Erzincanlılar beni bağrına bastı ve çok sevdi. Her gün birbirimize sarılıyoruz. Çok kısa sürede çok kabul gördük. Ben Erzincanlılarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Ankara’da işiten sesi olacağım. Onların gören gözü olacağım yani bu uğurda mücadelemi vereceğim." dedi.

İKTİDAR PARTİSİYİZ EN AZ İKİ VEKİLE İHTİYACIMIZ VAR

Erzincan’ımızda dertli bende dertliyim. Erzincan’ın geçmişte dört vekili vardı. Nüfusun azalmasından ötürü 3’e düştü. Daha sonra 2011 yılında 2’ye düştü ve 2 vekilden birini biz aldık. Hakikaten Erzincan’ımıza bir vekil yetmiyor. İktidar partisiyiz en az iki vekile ihtiyacımız var. Dolayısı ile Erzincan’ımızdaki vekil sayısını artırmamız lazım. Ben ilçe ilçe, köy köy, belde belde bütün şehrimizi dolaştım. Bütün vatandaşlarımın elini sıktım dertlerin dinledim.

İLK DEFA HALK ANAYASASI YAPACAĞIZ

Ben Erzincan’da seçilmem dâhilinde bir ay içinde her ay düzenli olarak bir ilçemi ziyaret edeceğim. 7 Haziran’dan sonra yeni bir Türkiye, yeni bir anayasa, çözüm süreci ve başkanlık sistemi noktasında çok ciddi ve hızlı bir reform hareketi olacak. Bizler anayasayı değiştirecek güçte inşallah vekil çıkartacağız. O çıkardığımız vekillerle de yeni bir anayasa yapacağız. Bugüne kadar hep darbe anayasaları ile yönetildik. İnşallah ilk defa halk anayasası yapacağız.

Cesaretimi ilk önce Rabbimden sonra milletimden alıyorum. Ben buraya gelirken “sakın kader deme kaderin üstünde de bir kader vardır” duyguları ile geldik. Yine yola çıkarken de bizler sefere talibiz zafer Allah’tandır dedik. Biz seçildikten sonrada bizim bir partimiz yok. Biz bütün insanımızın bütün Erzincan’ımızın milletvekili olacağız. Çünkü biz hizmet için geldik.

Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşları ziyaret edip sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyen Serkan Bayram yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde vatandaşlar ile hemhal olduğu görüldü.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BAYRAM SEÇİM BEYANNAMESİNİ İHA’YA AÇIKLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.