Bayram Öncesi Sevindiler

Bayram Öncesi Sevindiler
Elbistan Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin girişimleri ile toplanan okul malzemeleri, bayram öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin girişimleri ile toplanan okul malzemeleri, bayram öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. 

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde alınan kırtasiye, okul forması, giyim malzemeleri ile ayakkabıdan oluşan malzemelerin okullardaki dağıtımı Tepebaşı İlkokulu’ndan başladı.

Elbistan Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Erdem ve üyelerin başlattığı yardım kampanyası, ilçedeki hayırsever esnaflar ve vatandaşların desteği ile büyüyen ve 1000’e yakın ihtiyaç sahibi öğrenci için ikinci bayram sevinci anlamı taşıyan malzemeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara gönderilmeye başladı. Birçok okulda dağıtımlar devam ederken İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, Şube Müdürü Fevzi Günalmış, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Tepebaşı İlkokulu’ndaki malzeme dağıtım programına katıldı.

Burada okul yönetimi tarafından tespit edilen öğrencilere dağıtılmak üzere malzemeleri teslim eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fadime Erdem, öğrencilere ikinci bir bayram hediyesi vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Erdem, esnafların ve vatandaşların büyük desteği ile bu kampanyayı düzenlediklerini hatırlatarak, “Bu malzemeler, Elbistan’ımızdaki yardımlaşma ve paylaşma duygusunun ne kadar önemli görüldüğünün göstergesi oldu. Herkese teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin sevincini paylaşmak için buraya geldik. Onlara ikinci bir bayram hediyesi vereceğiz. Onlar bizim geleceğimiz ve onların mutluluğu bizler için çok önemli” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ise dağıtımların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Bayazıt, “Önceki gün teslim aldığımız malzemeler, öğrencilerimize dağıtılmak üzere okul idarelerine teslim ediliyor. Onlar da titiz bir çalışma sonucunda belirledikleri öğrencilere bunları dağıtacaklar. Bu kampanyada emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.