Bayramda Oto Tamirci Esnafı Nöbette

Bayramda Oto Tamirci Esnafı Nöbette
Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, yolda kalıp arızalanan araçlar için nöbetçi tamirci hizmetinin Ramazan Bayramı’nda faaliyette olacağını duyurdu.

- Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, yolda kalıp arızalanan araçlar için nöbetçi tamirci hizmetinin Ramazan Bayramı’nda faaliyette olacağını duyurdu.

Antalya Oto Tamirciler Odası, yolda kalan sürücüler için oluşturduğu ‘nöbetçi esnaf’ uygulamasına bu bayram da devam ediyor. Antalya Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, Ramazan Bayramı nedeniyle nöbetçi esnaf uygulamasının aksama olmaksızın özenle devam edeceğini duyurdu.

Tamirciler Odası’nın bir uygulaması olan, nöbetçi tamirci ve elektrikçi esnafı ile ilgili bilgi veren Bucak, “Herhangi bir sebeple yolda kalanlar 7/24 www.antalyaototamircilerodasi.com web sayfamızın ana sayfasında bulunan ve günlük olarak değişen nöbetçi esnaf numaralarından ilgili görevlilerimize ulaşabilirler. Görevli ekibimiz en kısa sürede talebe cevap vererek, zor durumda kalan vatandaşlarımızın yanında olacaktır” dedi.

Projenin sadece bayramda değil, yılın 365 günü uygulanan bir hizmet olduğunu belirten Bucak, amaçlarının 7/24 hizmet olduğunu vurguladı. Antalya Oto Tamirciler Odası olarak Antalyalıların ve üyelerinin Ramazan Bayramını da kutlayan Bucak, “Kazalardan uzak, mutluluk, huzur ve refah içinde, küslerin barıştığı nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.