“Bayramlar birlik ve beraberliğimizin gelişmesi için bir fırsat”

“Bayramlar birlik ve beraberliğimizin gelişmesi için bir fırsat”
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, birlik ve beraberlik ruhunun gelişmesi için bayramların...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, birlik ve beraberlik ruhunun gelişmesi için bayramların önemli bir fırsat olduğunu bildirdi.

Şirikçi, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, iç savaş ve çatışmalar nedeniyle İslam aleminin bir bayrama daha buruk girdiğini ifade etti. Pek çok İslam ülkesinin, Kurban Bayramı'nı zulüm altıda geçireceğini belirten Şirikçi, "Kan ve gözyaşı bir an önce dinmeli. Bu ülkeler artık huzura kavuşmalı" dedi.

Ülkemizin de 15 Temmuz hain darbe girişimi ve terör saldırıları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini kaydeden Şirikçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemiz üzerinde hain emelleri olan, kirli hesaplar yapanların hiçbir zaman hedefine ulaşamaması için birlik olmalıyız, beraber olmalıyız, birbirimize her zamankinden çok daha fazla kenetlenmeliyiz. Bizler birlik olduğumuz sürece hiçbir hain güç bizi bölemez ve zarar veremez."

Bayramların, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği; sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı günler olduğunu vurgulayan Şirikçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yardımlaşma ve dayanışma ruhunu doruklara çıkaran bayramların, birlik ve beraberliğimizin gelişmesi, yoksulun ve yetimlerin sevindirilmesi için bir fırsat olduğu asla unutulmamalı. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam toplumlarının mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, Yüce Allah'tan hayırlara vesile olmasını dilerim."

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.