B.b. Bodrumspor Selvioğluspor’u Konuk Edecek

B.b. Bodrumspor Selvioğluspor’u Konuk Edecek
BAL 7. Grupta namağlup olarak liderliğini sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta ilk yarıda 0-0 berabere kaldığı Uşak takımlarından Selvioğluspor’u konuk edecek.B.B. Bodrumspor bu hafta Uşak t...

BAL 7. Grupta namağlup olarak liderliğini sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta ilk yarıda 0-0 berabere kaldığı Uşak takımlarından Selvioğluspor’u konuk edecek.

B.B. Bodrumspor bu hafta Uşak takımlarından Selvioğluspor’u konuk edecek. 50 Puan ile en yakın rakipleri Afjet Afyonspor ve Uşak Sportif Gençlikspor ile arasında 10 puan fark bulunan B.B. Bodrumspor, 9 puanla lig sonuncusu olan Selvioğluspor ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Bodrum Şehir Stadı’nda yapılan antrenmanda İzmirspor deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden B.B. Bodrumspor Başantrenörü Cem Cambaz şunları söyledi: “ İzmir’de sahada gerçekten mücadele, saha dışında da güzellikler, beraberlikler, dostluklar vardı. Bizde sahada en iyi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Bütün oyuncularımızın sonuna kadar verilen görevlerini yerine getirdiler. Salıdan itibaren de her maça hazırlandığımız gibi bu hafta da Uşak Selvioğluspor maçına hazırlanıyoruz. Bu ligte her maç zorlu, her maç önemli. Biz 6 tane final maçımız kaldı diye düşünüyoruz ve birini daha geçmek istiyoruz. Buradan yine taraftarlarımıza iyi bir oyun izlettirmek istiyoruz. Onları Pazar günü saat 13:30’da Bodrum Şehir Stadına davet ediyorum. İnşallah oyuncularımız Pazar günü oyuncularımızda verilen görevi yerine getirecek ve özlediğimiz sona bir adım daha yaklaşacağız”

B.B. Bodrumspor ile Uşak Selvioğluspor arasında Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13:^0’da başlayacak.

B.B. BODRUMSPOR BU HAFTA İLK YARIDA 0-0 BERABERE KALDIĞI UŞAK TAKIMLARINDAN SELVİOĞLUSPOR’U KONUK EDECEK.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.