Bbp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan:

Bbp Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan:
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, tüm vatanseverleri Büyük Birlik Partisi’nde buluşmaya davet ettiklerini söyledi.Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, pa...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, tüm vatanseverleri Büyük Birlik Partisi’nde buluşmaya davet ettiklerini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı binasında BBP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısına katıldı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, BBP’nin oy oranını arttırdığını belirterek, "Biz oyumuzu bütün Türkiye genelinde arttırıyoruz. Büyük Birlik Partisi iktidara en yakın partidir. Büyük Birlik Partisi Türkiye’de 4. partidir. Eğer seçim barajı kalkmış olsaydı oy oranımız yüzde 12 bandında gözüküyordu. Büyük Birliği bütün vatanseverlerle buluşturmalıyız. O nedenle bütün vatanseverleri Büyük Birlik Partisi’ni desteklemeye davet ediyoruz. Çünkü artık vatan, millet, bayrak davası her şeyden önce gelmektedir. Meclis iradesi için biz burada olmalıyız. Kırgınlıkları bir yana bırakalım. Vatan ve millet için birlik olalım. Bizim toplum sağlığımız kayboldu. Birçok kişi açlık sınırında yaşıyor. İşsizlik hat safhada. Milletimizin hepsi borçlu. 30 bin icra dosyamız var. Vatandaş kredi kartı, ev, araba borcuyla borçlandı. Vatandaş kendi borcunu dahi bilmiyor. Ama bankalar borcu iki katıyla aldığında milletin sağlığı bozuluyor. Büyük Birlik Partisi bu sorunları çözmek için bu yola girdi. Biz milletin meclisini çiftçi, köylü, esnaf, sanatkarlardan oluşması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim adaylarımız milletten oluşuyor, devletten değil. Anket firmalarının denetlenmesi gerekir. Demokratik ülkelerde bu anket firmaları denetlenir. Anketlerin nasıl yapıldığı bilinmiyor. MHP ile birleşme konusuna gelince bahsettiğimiz tüm vatanseverlere çağrımız herkes için geçerlidir. Büyük Birlik Partisi’nin vatanseverlerin buluşmasında öncü olacağını söylüyoruz. MHP bizim kardeş partimizdir. Birçok arkadaşımız da oradan gelmiştir. Bize şu veya bu sebeple kırgın olan tüm arkadaşlarımızı vatanseverleri buluşturmayı amaçlıyoruz. Ama şuana kadar resmi bir birliktelik yok. Biz bütün vatanseverleri Büyük Birlik Partisi’nde buluşturmayı amaçlıyoruz. Büyük Birlik Partisi mecliste olacak" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan’ın açıklamalarının ardından BBP Tekirdağ milletvekili aday adayları basına tanıtıldı.

TEKİRDAĞ (İHA) - BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (BBP) SEÇİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET GÜRHAN, PARTİSİNİN TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARININ BASIN AÇIKLAMALARINA KATILDI.(BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET GRHAN SAĞDA)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.