Beah Ayşe “Hemşire”sine Teşekkür Etti

Beah Ayşe “Hemşire”sine Teşekkür Etti
Uzun süredir Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Kardiyoloji Servisinde başarılı bir şekilde görev yapan ve meslekte 32. yılını tamamlayan servis sorumlu hemşiresi Ayşe Soylu emekli oldu.

- Uzun süredir Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) Kardiyoloji Servisinde başarılı bir şekilde görev yapan ve meslekte 32. yılını tamamlayan servis sorumlu hemşiresi Ayşe Soylu emekli oldu.

Düzenlenen veda töreninde duygulu anlar yaşanırken hemşire Soylu’nun zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı da dikkatlerden kaçmadı.

Törene katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Bilgehan Erkut çalışmalarından dolayı Ayşe Hemşireye teşekkür plaketi takdim ederek hayırlı bir emeklilik geçirmesi temennilerinde bulundu.

Başhekim Doç.Dr. Bilgehan Erkut yaptığı konuşmada Ayşe Soylunun başarılı çalışmalarının diğer hemşireler için güzel bir örnek teşkil ettiğine vurgu yaparak; “Değerli mesai arkadaşımız Ayşe Hanım’ın bu ayrılışı fiziksel bir ayrılıştır. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ayşe Hemşire arasında ki gönül birlikteliği ebediyen devam edecektir inancı içerisindeyim. Böylesine başarılı, çalışma arkadaşlarıyla uyum içerisinde görev ve sorumluluk alan bir personelimizden ayrılmak elbette bizleri üzüyor. Ayşe Hanım, örnek kişiliğiyle, arkadaşlığıyla ve çalışkanlığıyla diğer arkadaşlarımıza hep bir örnek teşkil edecektir. Kendisine bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetlerden ötürü hastane idaremiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Soylu, sıcak bir aile ortamı olarak gördüğü ortamdan ayrılmanın da kendisi için zor bir iş olduğunu ifade etti. Ayşe Soylu yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Hayli zamandır görev yaptığım bu kurumda gerçekten kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum. Şimdi ne yazık ki veda vakti. Güzel anılar, duygu ve düşüncelerle ayrılıyorum.”

Hemşire Ayşe Soylu için düzenlenen veda törenine katılan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici kadrosu hemşire Ayşe soylu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

BEAH AYŞE “HEMŞİRE”SİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.