Bebeğiniz İçin Gözünüz Arkada Kalmasın

Bebeğiniz İçin Gözünüz Arkada Kalmasın
Her anne baba için aileye yeni dahil olan bebeklerinin çok kıymetli olduğunu söyleyen Bebevo ortaklarından Özgür Eralp, “Bebevo, bebeğiniz uyurken, ya da zaman zaman güvenli bir alanda oyun oynaması için yalnız bıraktığınız küçük aralıklarda bile onu kont

- Her anne baba için aileye yeni dahil olan bebeklerinin çok kıymetli olduğunu söyleyen Bebevo ortaklarından Özgür Eralp, “Bebevo, bebeğiniz uyurken, ya da zaman zaman güvenli bir alanda oyun oynaması için yalnız bıraktığınız küçük aralıklarda bile onu kontrol edebilmenin artık çok kolay olmasını sağlıyor.” dedi.

Eralp konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Bebek bakımı da malum oldukça zahmetli bir iştir. Çoğu zaman günün büyük bir bölümünü bebeğin yanında geçirmek, bedensel olarak olduğu kadar yüksek konsantrasyon ve dikkat gerektirdiği için aslında zihinsel olarak da yıpratıcıdır. Bunu elbette bebek bakanlar çok daha iyi bilirler, ve özellikle zaman zaman küçük molalar alabilmek gerçekten bu süreci daha rahat geçirmeniz ve yıpranmamanız içinde oldukça önemlidir. Hele hele bakmanız gereken bebek sayısı birden fazla ise...

Bebevo, bebeğiniz uyurken, ya da zaman zaman güvenli bir alanda oyun oynaması için yalnız bıraktığınız küçük aralıklarda bile onu kontrol edebilmenin artık çok kolay olmasını sağlıyor.Teknolojiden, tıpkı hayatımızdaki bir çok alanda olduğu gibi burada da biraz destek alarak, bebekler için geliştirilen vidyo monitörleri ya da bir başka adıyla görüntülü bebek telsizleri bu işi yapmanın belki de en kolay ve keyifli yolu” diye konuştu.

Sektörde “Bebevo” markası ile faaliyet gösteren şirketlerden Evotronics’in kurucu ortağı Özgür Eralp, “Burada önemli olan bebeğinizi istediğini zaman, evinizin herhangi bir noktasından, ya da belki de yan komşunuza gittiğinizde bile görüntülü olarak takip edebilmeniz. Gerçek anlamda bebeğinizi sadece görüntülü iletişim yapan ürünler kullandığınızda güvende hissedeceksiniz. Telsiz gibi sadece ses iletişimi yapan bir ürün kullandığınızda ise, içinizde her zaman bir kuşku ve endişe olacaktır. Gerçekten de yazının başlığındaki gibi bebeğinize göz-kulak olmak, siz O’ndan uzaktayken bile artık mümkün. Üstelik artık görüntülü iletişim yapan ürünler, sadece sesle iletişim yapan telsizlerin fiyatlarına inmişken. Görüntülü iletişim yapan ürünlerin ana fonksiyonu dışında birçok yan faydaları da mevcut. Örneğin dilerseniz bebeğinize müzik dinletebilir, ya da kendi sesiniz ile onu rahatlatmak istediğinizde de bunu yine uzaktan yapabilirsiniz. Gündüz olduğu kadar, gece görüş özelliği sayesinde bu ürünler ile geceleri de bebeğiniz ses çıkardığında yanına gitmeden durumunu kontrol edebilir ve gönül rahatlığı ile uykunuza kaldığı yerden devam edebilirsiniz.” Dedi.

Özgür Eralp, teknoloji sayesinde, ailelerin Bebevo ile artık bebeğiniz uyurken, kimseye ihtiyaç duymadan gönül rahatlığıyla günlük işlerinizi yapabileceğini, ya da geceleri defalarca yatağınızdan kalmaya gerek olmadan bebeklerini sıcak yatağından çıkmadan görebileceklerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.