Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda Oryantasyon Programı Düzenlendi

Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda Oryantasyon Programı Düzenlendi
Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’na yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye uyum sağlamlarını kolaylaştırmak ve yüksekokulun yapısı ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

- Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu’na yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye uyum sağlamlarını kolaylaştırmak ve yüksekokulun yapısı ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen programa Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Süleyman Barutçu, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program, konferans salonunda öğrencilerin üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konularda bilgilendirilmesi ile başladı. Programda konuşma yapan Prof. Dr. Süleyman Barutçu, öğrencilere üniversite yaşamı ile ilgili önemli mesajlar verirken öğrenci olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve bu süreyi gelecek için çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini aynı zamanda okula ve Bekilli ilçesine hızla adapte olup derslere katılmalarını ve şimdiden mezuniyet sonrasına hazırlanmaları gerekliliğini vurguladı. Konferans salonundaki bilgilendirmenin ardından öğrenciler yüksekokul bahçesinde düzenlenen etkinliklere katıldı. Program, canlı müzik eşliğinde hatıra fotoğrafları çekimleri ile sona erdi.

BEKİLLİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.