Bekmezci: "Hakem O Pozisyonda Bizi Bitirdi"

Bekmezci: Hakem O Pozisyonda Bizi Bitirdi
Antalyaspor’un oyuncusu Kadir Bekmezci, "Hiç dokunmadan hakem faul çaldı. Hakem o pozisyonda bizi bitirdi. Ben faul yapmadığımı düşünüyorum" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor, depl...

Antalyaspor’un oyuncusu Kadir Bekmezci, "Hiç dokunmadan hakem faul çaldı. Hakem o pozisyonda bizi bitirdi. Ben faul yapmadığımı düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Antalyasporlu futbolcu Kadir Bekmezci, hakemlerin Anadolu takımlarına karşı etkinlendiğini belirterek, "Lige 2 galibiyet alarak başlamıştık. Buradan bir puan ya da üç puanla dönmek istiyorduk. Maç istediğimiz gibi gidiyordu. İlk yarının son dakikalarında mağlup duruma düştük. İkinci yarı maçı çevireceğimizi düşünüyorduk, gücümüz de vardı. Mücadele 1-1 bitecekken son dakikada hakemin verdiği fualle golü yedik. Ben pozisyonunun içindeydim. Hiç dokunmadan hakem faul çaldı. Hakem o pozisyonda bizi bitirdi. Ben faul yapmadığımı düşünüyorum. Ben hocaya itiraz ettiğimde daha öncesi var dedi, cevap vermedi" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.