Belediye 32 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Belediye 32 Çocuğu Sünnet Ettirdi
Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet merasimi kapsamında, 32 çocuk sünnet ettirildi.

- Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet merasimi kapsamında, 32 çocuk sünnet ettirildi.

Acıbadem Hastanesi'nden gelen uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen sünnet işlemleri sonrası, hastanesi yetkilileri tarafından sünnet olan çocuklara 'cesaret belgesi' verildi.

Sünnet merasimi hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti'li Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz sünnet merasimlerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bugün belediyemize başvuruda bulunan ailelerimizin 32 çocuğunu sünnet ettirdik.Bu işlemlerin yapılmasına katkı sağlayan ve sünnet işlemlerini gerçekleştiren Acıbadem Hastanesi yetkililerine ve Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik'e sünnet aileleri ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza acil şifalar diliyorum.3 Eylül etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz Sünnet Şöleninde çocuklarımızın hediyeleri dağıtıp yine onlarla birlikte olacağız" ifadelerini kullandı. (EFE)

BELEDİYE 32 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.