Belediye Avukatı İbrahim Acar, Encümen Toplantısında Anıldı

Belediye Avukatı İbrahim Acar, Encümen Toplantısında Anıldı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi Avukatı İbrahim Acar, encümen toplantısında anıldı.

- Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Manavgat Belediyesi Avukatı İbrahim Acar, encümen toplantısında anıldı.

Manavgat Belediyesi meclis ve encümen üyesi Hasan Şekerlisoy’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İbrahim Acar’ın her zaman oturduğu yere karanfiller ve fotoğrafı yerleştirildi. Toplantı öncesi konuşan Hasan Şekerlisoy, Avukat İbrahim Acar’ın ölümünün bütün belediye ailesini derinden yaraladığını belirterek, yerinin hiçbir zaman doldurulamayacağını söyledi.

Hasan Şekerlisoy, "Geçen hafta beklenmedik şekilde can dostumuzu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. O bizim için yalnızca bir arkadaş, bir dost değil aynı zamanda mesleki açıdan da bir beyindi. Bundan sonra onun boşluğunu her zaman hissedeceğiz. Ruhu şad olsun" dedi. Hasan Şekerlisoy konuşmasının ardından encümen üyelerini 5 dakika sessiz kalarak İbrahim Acar’ı anmaya davet etti.

Encümen üyeleri daha sonra toplantıya başladı.

BELEDİYE AVUKATI İBRAHİM ACAR, ENCÜMEN TOPLANTISINDA ANILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.