Belediye Başkanı Engelli Fatma Gül’ü Sevindirdi

Belediye Başkanı Engelli Fatma Gül’ü Sevindirdi
Kahramanmaraş’ta doğuştan yürüme engelli Fatma Gül, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a bir mektup yazarak durumundan bahsetti.

Kahramanmaraş’ta doğuştan yürüme engelli Fatma Gül, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a bir mektup yazarak durumundan bahsetti. Kendisine gelen mektubu okumasıyla harekete geçen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fatma Gül’ün destek çağrısına cevap verdi ve kendisine tekerlekli sandalye hediye etti. 

  Fatma Gül ve ailesini makamına davet eden ve hediyesini takdim eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Kızımızın mektubu beni çok duygulandırdı, sosyal belediyecilik kapsamında bir tekerlekli sandalye temin ettik ve Fatma Gül’e hediye ettik. Fatma Gül artık rahat rahat dışarı çıkarak gezebilecek, biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar özürlü vatandaşlarımıza yönelik onların yaşamlarını kolaylaştıracak birçok çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik birçok projelerimiz var bunları hayata geçirmek için büyük bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmalar tamamlandığında Fatma Gül ve Fatma Gül gibi engelli olan çocuklarımız daha rahat bir yaşam süreceklerdir” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.