Belediye Başkanından Kurşunlu’ya Özel İlgi

Belediye Başkanından Kurşunlu’ya Özel İlgi
Malatya’nın Hekimhan ilçesi, Kurşunlu Mahallesi’nin sorunlarıyla yakından ilgilenen Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, beldede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Gelengeç Dereevler Ma...

Malatya’nın Hekimhan ilçesi, Kurşunlu Mahallesi’nin sorunlarıyla yakından ilgilenen Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, beldede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gelengeç Dereevler Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını takip eden Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, çalışma ekiplerini ve yöre halkını ziyaret etti. Mahallenin ve yöre halkının sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Millioğulları, hizmet için var olduklarını söyledi ve “Kurşunlu benim için çok özeldir” dedi.

Yöre halkını bir süre dinledikten sonra bölgenin eğitim merkezi olan Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Aliseydi Millioğulları’na, Okul Müdürü Mesut Ulutaş eşlik etti. Ulutaş, verdiği desteklerden dolayı Hekimhan Belediyesi’ne çok minnettar olduklarını söyledi. Başkan Aliseydi Millioğulları, yöre halkına ve Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulu’na özel bir önem verdiğini ifade etti. Okulda yapılan çalışmaları tek tek inceleyen Millioğulları, gerek güvenlik, gerek teknolojik alt yapı, gerekse donanım alanında yapılan çalışmalardan dolayı okul müdürünün yanı sıra, Müdür Başyardımcısı Fuat Öğüt’e ve Müdür Yardımcısı Suat Özkul’a da teşekkür etti.

HEKİMHAN BELEDİYE BAŞKANI ALİSEYDİ MİLLİOĞULLARI, KULUNCAK MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.