Belediye Başkanları Çalışmaları Yerinde İnceledi

Belediye Başkanları Çalışmaları Yerinde İnceledi
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş birlikte Yenipınar, Aydınkavak, Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Yavuzlar, Önsenhopuru ve Hopurlu mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş birlikte Yenipınar, Aydınkavak, Uzunsöğüt, Yeşilyöre, Yavuzlar, Önsenhopuru ve Hopurlu mahallelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkanlar bu mahallelerin grup yollarında yapılan  çalışmaları yerinde incelediler.

Başkan Erkoç, ziyaret sırasındaki konuşmasında şunları belirtti; “Vatandaşlarımızın birçok sıkıntılarının yanı sıra bu mahallelerimizin mahalle içi yollarını da yapacağız. Türkoğlu- Yeşilyöre arası sıcak asfalt çalışması hemen başlayacak olup, ayrıca Kanalizasyon projesi de yakında ihale edilecek ve büyük su deposu yeri tespit edilip en kısa sürede Yeşilyöre’mize su ihtiyaçlarını gidermeleri için depo inşaatına başlatacağız. Aksu, Deliçay, ve Doluca grup yolu genişletme çalışmaları devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz. Bunun yanı sıra halkımızın birçok sıkıntılarını yerinde dinledik ve en kısa zamanda çözüme ulaştıracağız. İlçemizin diğer mahallelerini de yakın zamanda gezeceğiz. Vatandaşlarımızın her zaman sıkıntılarına ortak olacağız.”şeklinde konuştu.

Başkan Okumuş ise konuşmasında; Büyükşehir Belediye Başkanımızla seçimden bu yana koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Şuanda dört büyük mahallelerimizden birindeyiz ve mahallemizin en büyük sorunlarından biri olan kanalizasyon 2016 yılında bitirilecek. En büyük çalışmalarımızdan birisi de, Deliçay’dan, Doluca, Kırmakaya, Yolderesi’ne kadar olan 20 km’lik grup yollarının genişletilme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızı biz her zamana yanımızda hissediyoruz, bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Başkanlar ayrıca Yenipınar ve Aydınkavak okullarını ziyaret ederek onlarla sohbet ettiler ve Öğrencilere hediyeler verdiler. 

erkoc-ile-okumus-ziyaret-(1).jpgerkoc-ile-okumus-ziyaret-(7).jpgerkoc-ile-okumus-ziyaret.jpgerkoc-ile-okumus-ziyaret-(10).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.